Maggi

Min dag startede tidligt, vågnede lidt over 4, da jeg bare sådan skulle tisse, men det kender i vel alt for godt. Tænkte at jeg lige så godt kunne tænde for vaskemaskinen, så den var klar til at hænge blive hængt op når jeg stod op. Jeg fik sovet til kl. 6 for der ringede vækkeuret og så skal der tages piller. Faldt i søvn igen og vågnede igen til et vækkeur kl. 7.30 ned i bad med mig, spise en banan og drikke en shake. Vasketøjet var færdigt så jeg kunne hænge det op. Min dag har faktisk været, lidt fyldt ud, men på en god måde der har givet mig, glæde. Har også været på smerteskolen i dag. der blev snakket om åndedrættet, træning/aktivitet. Når man har kroniske smerter skal man ikke træne hårdt, men vedligeholde ens krop, på det plan som passer en. Nogle dage kan man måske kun fylde i opvaskemaskinen, imens andre dage kan man gå en lang tur eller cykle. Det gælder om at finde ens eget niveau og hvad der passer til en selv. Det har taget mig omkring 20 år og en masse op og nedture, samt lære at acceptere de dage hvor kroppen ikke rigtig vil også er okay. Det er ikke noget man kan sådan lige med det samme og efter blot et forløb på 8 uger. Desværre så let er det ikke!!Eftermiddagen blev brugt på at banke min søn og min mor i forskellige spil. At sidde ude i solen på terrassen og bare spille spil er altid hyggeligt. Man får grint og bandet en del. Min aften slutter af med at jeg skriver dette indlæg alt imens min pc skal opdatere, sletter halvdelen af hvad jeg først havde skrevet og giver en helt forkert søgemaskine, og intet er som det plejer på min pc! hvor er ens computeransvarlig når man skal bruge ham??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s