Hvem er jeg ?

Jeg er en med en masse titler! Mor, datter, Søster, kæreste, veninde, svigerdatter, tante, svigerinde. Vi har alle sammen flere titler. Men blot kun et navn. Jeg bestemmer selv hvem jeg er? Men hvem er jeg???
Mit navn eller min titel.
I mange år har jeg også været mine kroniske lidelser. Noget der kan mærkes på krop, sind og sjæl. Siden teenages årene har jeg været hende med begrænsningerne, dog ingen kunne se dem tydeligt! Mistænkeliggjort uden grundlag! Arbejdsom uden viden.
Pigen fra provinsen som alle måtte genere, eller have en holdning til uden at vide noget om pigen bagom. Sex er noget man skal være enig om og ikke bare tage. Kasteskyts for deres egne dårlige samvittighed. En tankes mørke der fyldte alt så livet var svær at se. Depression og angstens pige der var fanget i min krop og havde svært ved at komme ud. Skriget i hendes røst der altid kan høres.
Senere blev jeg krigeren der kæmpede mod lærer, skoleinspektører, læger, ekser. Krigeren der kæmpede for venner, familie og sig selv. Jeg Er blevet hende man kommer til i alle situationer om det er, råd, vasketøj, chauffør, bager, kok, mellemmand/kvinde, økonomirådgiver. Vi har alle vores kampe som bliver gemt i os selv, nogle kampe skal vi have blå Mærker af, andre store ar. Alle kampe kan man kæmpe imod eller med så de bliver en del af en. Jeg lære hele tiden af mine kampe, nogle skal jeg slippe, andre beholde! Hele livet er en kamp!!
Så hvem er jeg?? En titel eller et navn??
Jeg er Judith en fast klippe med et positivt sind og smag på livet! Hende der kæmper for at vende nedture til opture. En lang og sej kamp der stadig en gang imellem skal kæmpes. Men nu har jeg fået redskaberne til at kæmpe med og flere redskaber kommer min vej.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s