Hvordan er det nu man gør!!!!!

Ja så sidder jeg nu her efter laaaang tid siden sidst der kom noget på bloggen. Og der er der jo en grund til eller flere sådan set.

Den første er at jeg har haft en nedtur her i sommeren og haft det lidt svært, for det andet, hvad skal man skrive? hvor tit skal man skrive?

Og hvordan er det nu man laver et nyt oplæg HA HA ja har glemt det så nu er jeg spændt på hvor dette ender. ….

Ville gerne starte med siden sidst jeg skrev, men jeg kan simpelthen ikke huske så meget så det dropper jeg. Men i stedet for vil jeg fortælle om hvordan det går nu i mit liv.

Lige nu og i dag har jeg været med instruktør til lær at tackle kroniske smerter i Allerød og Hillerød kommune. Jeg syntes selv at det går rigtig godt og jeg har en sød og rar medinstruktør, og så er det jo tit lettere. På torsdag skal jeg til samtale til en jobafprøvning så vi/jeg kan se hvor mange timer jeg kan holde til at arbejde eller slet ikke. Det er på et plejecenter her i byen hvor jeg bor. Hvad jeg har fået fortalt så skal jeg gå til hånde og aktiviteter de ældre. Hælde saftevand op til dem, gå en tur, cykle eller lægge puslespil. Det lyder jo alt sammen hyggeligt. Så nu må vi se hvordan det kommer til at gå. Sikkert godt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s