Rygsmerter

Det hele startede sidste søndag i august. Jeg havde haft en dejlig weekend med mig selv og nød et dejligt karbad. Jeg kom i tanke om noget jeg havde glemt og ville skynde mig op derfra for at få det ordnet. Jeg kommer til at lave en forkert bevægelse og min ryg . Det gjorde sindssygt ondt og jeg håbede det ville gå over eller i sig selv som det mange gange har gjort før efter nogle dage. Men det blev der desværre ikke noget af. Om fredagen var jeg til træning, jeg fortalte om min ryg og om hvordan den sad fast, om der var nogle øvelser vi kunne lave så det blev bedre. Men det omvendte skete. min ryg blev værre den satte sig fast/låste så jeg intet kunne gøre. Jeg havde utrolig stærke smerter og havde svært ved at gå. På et tidspunkt fik jeg vejrtrækningsproblemer og ondt i brystet pga smerterne. Min træner var heldigvis hos mig. På et tidspunkt blev jeg hentet af en ambulance. Først ville de køre mig til herlev pga brystsmerter, men vi endte på gentofte rygafdeling, der blev jeg undersøgt og fik morfin, samt en henvisning til glostrup rygafdeling. Først var mistanken min. 1 prolaps, men de viste sig at være de samme problemer som jeg har haft i ryggen siden midt 90,erne. På glostrup fik jeg en henvisning til fys og beskeden om at jeg skulle lære at leve med det og håbe på at øvelserne vil lindre smerterne. Så jeg bliver mere mobil i hverdagen. I morgen er første gang hos den fys jeg har fået igennem det kommunale tilbud. Jeg er i gang med øvelserne, den ene skal jeg helst lave hver 2. time og de andre mindst en gang om dagen. Smerterne er der stadig, jeg er stoppet med de morfin piller jeg har fået. Har dem dog liggende hvis smerterne bliver så udholdende at jeg er nødt til at ta dem.

Det korte og det lange er at min ryg er blevet forværret og skal trænes op så den bliver stærkere, men desværre ikke smertefri. Min spinalstenose er blevet forværret med flere steder i lænden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s