Hvilken vej skal man følge?

Der er altid mindst to veje at følge her i livet. Den lette lige linje, eller den mere ujævne. Begge veje får dig fremad. Måske ikke til det sted du ønskede fra start, men til det sted der er meningen, du skal hen, indtil du igen står foran to veje og skal vælge hvilken vej igen.

Nogle vil altid vælge den lige nemme vej frem. Og andre den svære og ujævne. Hvilken vej vælger du?

Jeg vil ikke vælge nogle af dem, for uanset hvilken vej jeg altid har taget så er det aldrig været den der passede til mig. Jeg har kombineret de to stier og det er min regnbue sti, ja det lyder meget moderne, men det er det måske også lidt. Regnbue stien giver mig et liv i farver og muligheden til selv at vælge hvordan den skal se ud og være.

Lige i øjeblikket er der en stor grå bakke jeg liiiige skal over, og det kommer jeg også. På den anden side af bakken er der det smukkeste blå hav med de skønneste bølger. Jeg er halvvejs oppe på toppen. Jeg kan se den. Håber vi ses nede ved havet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s