Kalender

Prøver at få styr på kalenderen til det nye år. Havde set at @dittepode fra @abmsdanmark.dk har sat farver på vores energi. Overblikszonen. Tænker at det er et værktøj jeg skal prøve i det nye år. Så afsted med mig til #bogogide i dag, for at shoppe ind til det. Jeg bruger med vilje en kalender til at skrive i selv og ikke min tlf. Da det blev for overskueligt og stressede for mig. Så for et år siden valgte jeg igen at gå tilbage til den gammeldags kalender og blev glad for den. Håber også at jeg bliver glad for en kalender fyldt med farver så jeg kan holde mere styr på mit energiforbrug 🔴🟡🟢🔵#energiforbrug#overblikzonen#abms#kalender#smertehåndtering#kroniskesmerter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s