Længe siden

Min søn tog fat i mig for nogle dage siden og sagde at nu var det vidst på tide at jeg fik kigget lidt på min hjemmeside da jeg sidst lavede et oplæg i december 20. Han spurgte mig om hvordan jeg ville gøre det, og jeg svarede jo at jeg ikke helt vidste hvordan jeg helt skulle komme i gang igen og at jeg faktisk havde lavet et nytårsforsæt med at jeg skulle skrive herinde hver dag HA HA HA Ja det nytårsfortsæt blev jo ikke rigtig til så meget.

Der er sket en masse ting her det sidste halve år. Min yngste datter har fået diagnosen tourettes, hun klare den helt fint, det er mest ticks hun har og ikke nogle verbale udtryk eller lyde, kun ganske små lyde. Min søn har Add og er hjemme for en periode til han har lidt mere styr på Add én.

Nå nok om det. Min mor er flyttet tæt på mig så jeg ikke skal ligge gå så lang for at hjælpe hende og besøge hende, det er dejligt. Start april fik jeg fleksjob på 5 timer om ugen som Koordinator på Lær at tackle hverdagen som pårørende. Det er en stilling der er til den 31 december, og så må vi se om de vil beholde mig bagefter. Foråret er gået med at min kæreste har bygget terrasse i min have, så jeg ikke har så meget græs og ukrudt at slås med, det hele er lidt nemmere nu. Jeg er super glad for den. Dog er jeg ikke så glad for at min skøre hun Maggi hopper ind i mit rhododendronbed når der kommer nogen forbi hegnet. Hun gør og kopper rundt så de knækker. Arghh din dumme hund.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s