Netværksmøde for koordinatorer

Min morgen startede kl. 5.15 med et vækkeur der syntes at jeg skulle vågne. Syntes at det var rigtig svært at finde sine øjne på den tid af morgnen, men så er det jo dejligt at der er opfundet en bruser hvor der kan komme vand ud af.

Jeg er så heldig og priviligeret at min søn og svigerdatter har fri i dag så de har også været tideligt oppe for at køre med til Odense. Dels fordi jeg ved at jeg ikke har overskud eller er vågen nok til at køre hjem igen kl. 16.00 dagen mødet starter kl. 9 og slutter kl. 16 og så Ca. 2 timer i bil, det er lige til en ulykke og det har jeg ikke lyst til, så de unge mennesker sørger for at jeg kommer helskindet hjem igen i eftermiddag.

For en uge siden lavede jeg en handleplan sammen med mine kursister på pårørende holdet, det er bekymringstid som jeg har skulle gøre 5 dage ud af 7 og det

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s