Mistet stemmen!

Min stemme er svag næsten væk, ja jeg er blevet drillet rigeligt hjemme så det er der vist ingen grund til mere. Har været ved lægen og der er ingen lægelige forklaring på hvorfor den er væk. Har også feber, men ikke ondt i halsen mere. Min egen teori er at min krop mener jeg skal have ro og tænke lidt på mig selv. Min krop har altid haft en tendens af at sige fra selv når jeg ikke selv husker at gøre det, og der er ens krop jo meget intelligent. Denne gang har min krop åbenbart sagt at nu tager jeg din stemme og giver dig lidt feber så du bliver mere udmattet og træt, samt ikke kan bruge din taleevne til det du plejer, for så kan du fucking lære det. Så mange tak kære krop fordi du gør det svært for mig. Men jeg skal nok høre efter og har da også slettet alle mine aftaler på nær dem der er utrolig vigtige. for der er en jeg ikke kan aflyse, og det er mødet på børnepsyk i morgen, ang. min datter, netværksmøde med skole, kommune, buc, forældre og specialpædagog, for at vi alle arbejder i en retning. Det møde kan jeg ikke aflyse, så der kommer jeg og må tage en masse piller for at være opretgående og så må jeg sige hvad jeg nu kan med den stemme jeg har. Min læge sagde at det skal højst gå en uge og hvis stemmen ikke er der så skal jeg vel komme igen tænker jeg. Men nu så er det stilhed og ro min krop og jeg har brug for.

Tænker at vi er mange der kan mærke når ens krop siger fra, fordi vi kender vores krop SÅ godt efterhånden. Efter de mange år med smerter og sarthed i kroppen. Sidste uge var også en meget hård uge syntes jeg, blev ringet op af skolen hver dag, enten har jeg skulle hente min datter tidligt ellers så har hun reageret udadvendt, udmattet eller andet. Det er hårdt både for hende og jeg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s