Hej igen

Del 2.

Det startede allerede i juli. Jeg havde svært ved at slippe mine opgaver på arbejdet, kunne ikke sove pga. hjernen kørte derud af om hvad jeg kunne gøre bedre, nemmere og for at få flere kursister. Jeg skulle gøre alt for at jeg kunne gøre mig uundværlig, så mit fleksjob evt. kunne forlænges eller jeg blev ansat, ikke kun i projekt, men rigtig ansat og havde et job jeg brændte for.

Man kan sige at jeg også brændte for det, da jeg brændte lidt ud efter kun nogle måneders ansættelse. Jeg glemte mig selv, glemte at lytte til min krop, ja hele mit helbred fysisk og psykisk.

Jeg blev sygmeldt i slut august start september med stress, ret hurtigt efter kom min depression igen og angsten. Jeg lukkede mig inde og ville helst ikke tale med nogle, hvis der skulle være kontakt så var det helst over sms. Jeg hadede at snakke i tlf., havde svært ved at komme ud af døren, kom kun ud hvis det var lægebesøg eller vigtige aftaler ang. mine børn/svigerbørn eller mor. Jeg havde mange ting der belastede mig især lige på det tidspunkt. Følte at min verden var faldet sammen i hovedet på mig.

Samtaler med læge endte ud i en henvisning til udredning, samt en forhøjning af antidepressives. Jeg fik flere flashbacks og angstanfald af tideligere episoder i mit liv. Samt det samarbejde eller mangel på samme, med min yngste datters far og hendes diagnose som jeg skrev i et tideligere indlæg. I slut september startede jeg på min egen udredning og den første del af den sluttede start november, der fik jeg diagnosen ADHD. Da jeg havde haft nogle udsving på autisme, så skulle jeg også igennem den udredning, den blev færdig her i januar og jeg har autistiske træk, men ikke nok til at få selv diagnosen autisme. Det var faktisk meget rart. Inde i alt det her udredning snakkede min psykolog om at jeg har en del PTSD syptomer efter forskellige traumer i mit liv. Til marts skal jeg igennem den udredning med en specialpsykolog.

Jeg var sygemeldt fra august/september til slut november. Min kollega ringede og spurgte om hvordan jeg havde det? For han manglede en til at afholde lær at tackle kroniske smerter med, Om jeg evt. havde mod på det eller om han skulle finde en vikar? Vi blev enige om at jeg skulle prøve, gik det helt galt så måtte de jo finde en vikar. Jeg startede op og afholdte to kursus dag, hvor jeg informerede kursisterne om min sygmelding og at jeg stod der midt i min angst og depression, samt kvalme og rysten inde i kroppen. Så jeg spurgte dem om de ville bære lidt over med mig hvis jeg gik i stå en gang imellem. Jeg fortalte dem sandheden i bund og grund. Nå men efter de 2 gange så fik jeg Corona og måtte ligge mig syg igen og fik så ikke afsluttet som jeg ville på arbejdspladsen. Sige ordenligt farvel og runde det godt af.

Nu sidder jeg her i slut januar og har allerede været til møde med min jobkonsulent, så jeg kan få mig et nyt fleksjob… Uha om jeg er klar eller ej… Hmm måske ikke helt. Det meste af januar har bestået af møder ang. mig selv og min datter. Jeg laver Tiimo skema (visuel kalendersystem på en app og hjemmeside til hende minimum en gang om ugen og ellers redigere jeg det hver dag) for at hun bedst muligt kan fungere i en almindelig klasse med 24 børn og så hendes dag er så forudsigelig som muligt.

Her i 2022 har jeg besluttet mig for at jeg skal prioritere mig selv og min datter der er under 18 år. jeg vil leve sundere og passe bedre på mit helbred og mig selv, have lov til at være egoistisk og sige mere nej til noget, men samtidig sige ja til mig selv.

Så alt det jeg siger nej til er et ja til mig, hvis det giver mening?

Jeg vil også se om jeg endnu engang kan blive bedre til at opdatere denne hjemmeside så der ikke går sååååå lang tid imellem. Men tror lige at jeg skal have et mini kursus af min webansvarlig, for der er rigtig meget jeg ikke kan huske hvordan jeg gør.

Der er simpelthen gået en klap ned. Bum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s