Pension

I dag har jeg været til møde med sagsbehandler, godt nok om fleksjob, men fik sagt hvad jeg ville! Der er to måder at få undersøgt om der er mulighed for pension, hvis du siger st du søger pension så bliver det på det foreliggende, det vil sige at de kun må se på de papirer de har liggende og de må ikke indhente tidlligere papirer. Hvis man siger at de gerne må se på mulighederne om man kan blive tilkendt pension, så skal de have fat i de nyeste og alt det der er af papirer fra smerteklinik, psyk, egen læge, tidlligere arbejdsgiver og alt muligt andet så de er meget grundigere.

Ja som i så nok har gættet så har jeg i dag søgt den sidste af de to pensionsmulighedder. Nu er der en masse procedure der skal gennemgås og ventetiden er startet.

Det var hårdt at bede om det! At komme til den anerkendelse af at jeg søger pension i en alder af 45 og jeg har kæmpet siden jeg var 16 år hvor hele smertehelvede startede, sagde nej til en pension da jeg var 21 for følte at mine arbejds muligheder ikke var udtømte.

Nu er jeg startet med at kæmpe for at mit arbejdsliv skal slutte, jeg har ikke mere at give af, jeg er nedslidt arbejdsmæssigt. Derfor arbejder jeg på ikke at blive nedslidt i resten af mine aspekter. Jeg er jo stadig mor, kæreste, veninde og pårørende, hvor andre har brug for mig og jeg for dem. Og det er hvad jeg skal fokusere på fremover

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s