Selvkærlighed

Dagen starter med morgenhygge i sengen og #densomdræber senere står den på selvkærlighed hos frisøren.

Jeg går til ptsd pseudoedukation for at jeg bedre kan genkende mine triggere.
Min psykolog siger at jeg er Max overbelastet i systemet, så mine lektier til hver uge i øjeblikket er at jeg skal gøre gode ting for mig selv. Jeg skal både finde de små ting der giver mig energi, men også de lidt større ting som en tur til frisøren, fylde badekaret, spise noget lækkert.
Jeg skal prøve at være lidt egoistisk og sætte mig selv først. Det er meget svært for mig, for jeg har altid sat andre før mig.

Når jeg sætter mig ned for at slappe helt af, eller lytter til en hypnose eller en kropsscanning. Så mærker jeg min krop komme buldrende som en sunami af smerter fra min fibromyalgi, en masse støj i hovedet fra min tinitus, samt tankemylder, uro, angst og træthed fra min ptsd og adhd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s