Hej igen

Del 1.

Det her er mig.

Min svigerdatter Mille har taget billederne. Jeg har aldrig været glad for at få taget billeder af mig selv, sådan helt direkte, det er lidt grænseoverskridende og svært at være i, når man skal være alvorlig eller prøve på det. Har altid lavet ansigter eller gemt mig på en eller anden måde.

De sidste par år har jeg virkelig skulle tage mig sammen for at få taget et billede bare af mig selv. Elsker billeder og se billeder af andre, bare ikke mig selv.

Men tænker at nu må jeg hellere få sat et op af mig selv og fortælle hvorfor jeg har været så stille det sidste halve år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s