Marts 2022

I marts mdr. måtte jeg desværre sige farvel til mit hjertebarn Maggi. Der blev fundet en hjerne tumor på hende. 😭 det gik meget stærkt fra diagnose til aflivning.
Maggi betød rigtig meget for mig, hun underholdte mig i hverdagen, puttede med mig under min dyne om natten, fulgte mig over alt. Så det har/er et hårdt tab og et enormt stort savn for mig og mine nærmeste. ❤️
Da jeg er meget hjemme og føler mig rigtig dum over at tale til/med mig selv igen og ingen der kan kigge og lytte til mig, så blev vi hurtigt enige om at vi skulle have en anden hund.
En anden hund vil aldrig erstatte Maggi, da hun altid vil leve videre i vores hjerte. ❤️ Men den vil hjælpe mod ensomheden og stilheden i løbet af dagen. Hun vil blive elsket lige så meget som Maggi var. ❤️
Derfor glæder vi os til at byde Luna velkommen i vores hjem mandag d.18/4

Maggi
Luna

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s